RİZE BELEDİYESİ'NE AKILLI VEZNE SİSTEMİ

10 Nisan 2015

Rize Belediyesi’nin bünyesine kazandırmış olduğu Akıllı Vezne sayesinde vatandaşlar su ve benzeri borçlarını daha kolay ödeme imkanı buluyor.

Haberin devamı…

SUMATİK PROJESİ SAKARYA'DA

22 Aralık 2014

Sakarya Kent Meydanı ve Adapazarı Belediyesi hizmet binasına SUMATİK’ler yerleştirildi. Vatandaşların 7 gün 24 saat kullanabileceği SUMATİK’lerde, nakit ve kredi kartı ile fatura ödeme ve kartlı sayaçlar için su yükleme işlemleri gerçekleştirilebilecek.

Haberin devamı…

KARAMAN BELEDİYESİ AVS İLE TANIŞTI

21 Kasım 2014

Karaman Belediyesi vatandaşları: “Akıllı Vezneler ile artık belediye içerisinde sıra beklemeden, sıkıntısız bir şekilde, istediğimiz saatte gidip işlemlerimizi yapabiliyoruz.”

Haberin devamı…

BURSA İNEGÖL'E İKİ YENİ AKILLI VEZNE

9 Ekim 2014

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, su faturalarının ödenmesinde abonelerine kolaylıklar sağlıyor. Bu kapsamda, bir süre önce başlatılan “otomatik su tahsilat veznesi” uygulamasına İnegöl de dahil oldu. BUSKİ Alanyurt İnegöl İç Hizmet Binası’nın bulunduğu alanda iki adet otomatik vezne hizmete girdi.

Haberin devamı…

KAYSERİ'DE 12. AKILLI VEZNE

12 Mart 2014

KASKİ Genel Müdürlüğü’ne ait 12. Akıllı Vezne fatura ödeme noktası Kayseri Forum Alışveriş Merkezi önünde hizmete girdi.

Haberin devamı…

KEPSAŞ'DAN KAYSERİ İLÇELERİNE AKILLI VEZNE HİZMETİ

Kayseri Perakende Elektrik Dağıtım A.Ş. KEPSAŞ vezne ağını Akıllı Vezneler ile genişleterek 15 yeni noktada hizmete açtı.

Karaman'da Akıllı Vezne hizmete girdi.

IMG-20151208-WA0003

Karaman Belediyesi’nin vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlayacak Akıllı Vezne Cumhuriyet Parkı’nda hizmete girdi.

Akıllı vezne sayesinde aboneler, emlak vergisinden su faturası ödemeye kadar tüm belediye işlemlerini yapabilecekler. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, vatandaşlara daha kolay ve pratik hizmet verebilme adına bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Vatandaşlarımız yeni oluşturduğumuz Akıllı Vezne Sistemi ile su faturası, emlak, çevre temizlik, ilan-reklam ve su kredisi tahsilatlarını bu sistem sayesinde gerçekleştirebiliyor.

http://www.milliyet.com.tr/karaman-da-akilli-vezne-hizmete-girdi-karaman-yerelhaber-963699/

TOKAT BELEDİYESİ AKILLI VEZNE SİSTEMİ

https://www.facebook.com/search/top/?init=quick&q=TRT%20TOKAT%20ak%C4%B1ll%C4%B1%20vezne&tas=0.5181405127927456